+382 52 366 - 599 koliba@koliba-durmitor.com
  • sr
  • en
  • ru

Specijalne Ponude

Grupe

Restoran Koliba organizuje doručak, ručak ili večeru za turističke grupe i različite proslave.
Za dalje dogovore, stojimo Vam na raspolaganju.

Banket

U restoranu Koliba možete organizovati seminar, sastanak, team building, promociju do 40 osoba. U mogućnosti smo da Vam obezbedimo odvojeni prostor sa različitim mogućnostima postavke stolova i stolica, u kome biste mogli da, u miru i tišini,daleko od gradske vreve organizujete željeni događaj.
Za dalje dogovore, stojimo Vam na raspolaganju.

Rafting

Rafting

Kanjon reke Tare, kao jedinstvena zaštićena prirodna lepota sa svojom dubinom od 1000, a mestimično i 1300 metara, svrstava se odmah iza Velikog kanjona reke Kolorado u SAD. Tara je najduža reka u Crnoj Gori, a njen tok od oko 150 km je ispunjen prelepim predelima, dok bukovi i brzaci pružaju neponovljive mogućnosti za uživanje u raznim sportovima, od kojih je najpoznatije splavarenje. Organizacija splavarenja na Tari i Drini su specijalni program agencije Gora Travel.

Aktivnosti

Stojimo Vam na raspolaganju u odabiru različitih aktivnosti tokom Vašeg boravka na Durmitoru.

Planinarenje:

Durmitor je jedna od najbolje markiranih planina u Evropi. U NP Durmitor postoji sistem označenih planinarskih staza ukupne dužine 100 km kojima možete obići i najviše delove durmitorskog masiva.

Pešačenje:

Obodom najvećeg durmitorskog ledničkog jezera-Crnog jezera pruža se staza dužine 4 km .
Postoje i još tri markirane pešačke staze koje vode do Barnog, Zminjeg i Vražjeg jezera.

Biciklizam:

Kako biste upoznali Durmitor na dva točka, u zavisnosti od stepena vaše fizičke pripremljenosti, iskustva i želje, na raspolaganju Vam je preko 500 km off-road trasa, mnoštvo singletrack deonica, backcountry avantura…

Zip line:

Letenje iznad kanjona reke Tare, uz dozu adrenalina, pruža nezaboravne momente.

Jeeping:

Poseban užitak boravka na Durmitoru predstavljaju organizovane džip ture gde se pruža mogućnost da džipom obiđete planinske predele i bespuća.

Sportski ribolov:

Sportski ribolov se u NP Durmitor odvija na reci Tari, Crnom i Vražijem jezeru u periodu 01.05. do 01.10.

Manifestacije:

„Dani planinskog cvijeća“ je najznačajnija manifestacija na prostoru Nacionalnog parka Durmitor. Održava se svake godine na Žabljaku od 11. do 13. Jula.

Skijanje i Snowboard